Wednesday, March 2, 2011

Yang Ditunggu Dah Sampai

Yeay... order hari Jumaat, hari Sabtu tokei butik dah buat penghantaran. Menakjubkan!

Sejak kembali dari Kursus @ PUSMA, berlambak2 kad bisnes yang aku dapat. Sampai naik kembung wallet yang memang sudah sedia koyak. Kebetulan baru2 ni join GA yang dianjurkan oleh satu blogshop ni, ting!!! (mentol menyala) Tiba2 dapat idea untuk mengorder Wallet Card.

Wallet Card yang menjadi pilihan hati.



Cantik... green big polkadot dari Tote Boutique. Harga RM20 termasuk kos penghantaran.

Masa order hari tu, tertanya2 je dalam hati aku apa corak kain belah dalam kan? Bila dah dapat, check2 alhamdulillah puas hati sangat2. Memang cun. Kena betul dengan taste aku.


Blue stripe & polkadot black n white. My fav! Terus amik kad yang banyak2 tu dan isi. Masukkan dalam handbeg. Fuh~ Kemas sikit dan.. wallet tak kembung lagi ^__^

Tote Boutique menawarkan pelbagai jenis beg (tote bag, diaper bag, small beg, wallet card dll) buatan sendiri oleh Cik As pemilik Tote Boutique. Sesiapa yang sedang mencari2 wallet/bag baru bolehlah berkunjung ke Tote Boutique.

4 comments:

lynaleng said...

cantekla..leh order g pasnih hehe

Nur Irfan Juezrie said...

wah..dh smpai.. cute!!

Mak Izz said...

mmg cantik dan cute! pasni boleh order wallet baru (nk gantikan wallet yg dh koyak tuuu..)

~ JuJu ~ said...

cutenyer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!