Tuesday, March 8, 2011

Aktiviti Waktu Rehat


Sime Darby's Library ada buat Open Day and Exhibition dari 8-10 Mac dekat lobby Sime Darby. Lepas lunch, aku dan Ros berdesup ke sini. Semangat weh! Ada jualan buku dan macam2. Tu yang semangat! Hehe..



Buku terbitan PTS, 10% discount ma..



Nail clipper/keychain kartun & cekak rambut untuk kanak2, remaja dan dewasa. Nak pakai dengan tudung pun boleh. Murah gilak, RM3 each. Aku ada beli satu untuk Hasanah.



Bulu mata pelesu (bukan Rozita Che Wan punye tau!) dari CosmocrazeWoman. RM15 sepasang.



Kawan tuan tanah sedang berpura-pura melihat buku di rak. Hehehe...

Tuan tanah nak enterprem pulak.


Sila baca caption kuat2 "Contoh Wanita di Malaysia".



SOKONG jangan tak sokong!

Esok nak pergi lagi nak beli buku pulak. Tadi bawak duit ngam-ngam. See u tomorrow!

8 comments:

ummirayyan said...

wah cepat nye da updated eh..gajin ko..

gud gud..

eh..santeks r baju kawan tuan tanah tu..hehhehee..

Yayana ! said...

ade buku lahh mak lang !
buku ape ?
pts tuu , beli la satuu .
hehe :D

Khairina Izzah Khoirul Anuar (KIKA) / -ina2210- said...

best nyer...dah lama x g tgk2 buku....cik, belikan izah cekak tu...nti izah bayar la...nmpk comel & murah....kui3...tp jgn sama ngn hasanah pulak...hehe

Mak Izz said...

ros - mood update sudah mari. malas pn jd rajin.

kakak - mcm2 buku ader. buku latihan math nak? haha.. nk novel cintan ke.. novel sejarah?

izzah - amboi.. sorg order buku. sorg order cekak. insyaAllah esok k'chik belikan utk izzah.

Khairina Izzah Khoirul Anuar (KIKA) / -ina2210- said...

novel sejarah kak cik syor kat yayana ni??agak2 novel pasir salak utk form 2 tu, dia khatam x??

Mak Izz said...

izzah - i syorkan je. x beli pn, x cukup fulush. wah.. mulut!!! ada beli insurans takaful ikhlas ke? heheh!

Khairina Izzah Khoirul Anuar (KIKA) / -ina2210- said...

I ty ikhlas from my heart ok...nk salute kat die kalau dia dh bce habis...izah xberjaya habiskan novel2 sejarah yg bertajuk pahlawan pasir salak utk form2 & bukit kepong utk form4...novel2 lain tema kasih syg, blm naik sekolah menengah dah habis baca... XD

Mak Izz said...

ok izzah sori salah fhm. k'chik pn x abes bc gak (tumpang bc buku k'lat kut)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!