Tuesday, March 29, 2011

Salam Semua, Apa Khabar?

Tajuk sangat poyo konon2 diri tu artis :) Aku baru sampai ofis ni. Keletihan yang teramat sangat. 4 hari tak online tidak bermakna aku duduk-duduk goyang kaki di pejabat mahu pun rumah. Ada yang jauhhhhh lebih dahsyat daripada itu.


Ke mana aku menghilang selama 4 hari ni? Tak sudi lagi ke nak update blog sedangkan entry balik kampung tak selesai lagi. Isk isk... bukan begitu. 4 hari merantau ke tempat orang memang tak cukup masa nak memblog. Sekarang nak buat kerja dulu. Petang2 karang dah settle aku sambung entry balik kampung dan lepas tu baru aku cerita kisah perantauan aku k. Daa..

3 comments:

lynaleng said...

wahhh tak sabar i nak baca kisah di perantauan tu..byk soping ke kat sana hehehe up date cepat tauuu

Khairina Izzah Khoirul Anuar (KIKA) / -ina2210- said...

ceh...perantauan la sgt.... =p

Nur Irfan Juezrie said...

story cpt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!