Friday, March 11, 2011

Beli Apa di Open Day?

Mula2 nak ketawa kuat2 sebab baca entry kat blog Farizal <- my husband la. Kalau korang nak tahu cerita apa yang buat aku ketawa berdekah2 tu silalah berkunjung ke sana ye. Pastu korang gelaklah kalo rasa nak gelak. Taknak gelak, gi main jauh2. Hahah.. Dalam entry lepas aku ada cite pasal Open Day NIEW kat lobi ofis aku ni. Di mana aku ada la beli barang sikit (memang sikit pun) untuk anak2ku dan sepupuku, Izzah yang request sesuatu. Untuk anak buahku kakak, mintak maap banyak2. Mak Lang tak dapat beli novel PTS impian hatimu kerana Mak Lang p.o.k.a.i. Lain kali ye, insyaAllah!

So apa benda aku beli? Layannnn...


Cekak rambut (u can wear it with hijab too) silver purple flower untuk Izzah.


Cekak rambut untuk Hasanah, gold ribbon! Loike it very much. *Motif aku menjadi model? :P


Dan buku Animals untuk abang Izz. Gambar haiwan (takmo sebut binatang, lembut sikit) adalah real punya bukan kartun, siap ada klasifikasi jenis haiwan dengan ejaan bunyi2an haiwan. Pasni haruslah jadi pencerita tegar dekat Izz walaupun Izz tak suka. Hahak!

Harga cekak RM5 (for two) dan buku RM8.90. Puas hati! (Paling puas hati dapat bergambar dengan Aizat. Mieh mieh...)

TAMAT

6 comments:

Khairina Izzah Khoirul Anuar (KIKA) / -ina2210- said...

laa...only one for me???ceh...I thought that two are for me...hehe =p
*tamakz pulakz...
however, thankz...nti bwa ler g umh makyong...insyaAllah kitorg g sna nti... =D

lynaleng said...

jadik model cekak yg akak tak tahann tuhhh hehhe

Suzila said...

hmboii pakai cekak kt tudung. Stlyeeeeeee.....
Dah rupa awek 20thn. huhu

Kamariah Awang said...

Cantik cekak yang bereben emas tu!

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Hehe..cun jugak hairback tu..mcm2 pesen skrng ni kan..:)

Mak Izz said...

izzah - la.. igt nak 1 je. xde rejeki!

k'lyn - a'ah. x dpt pakai dpt melaram skali jadiler.

suzi - awek 20thn??? slh tu... awek 18thn kut. miahahah...

k'kamariah & sufeenan - ribbon emas mmg pilihan sy. cantik sgt! mcm2 pesen, bdk2 remaja skrg bertuah! walaupun btudung tp msh blh stylo. tp tudung kena kasi labuh sket la tutup dada. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!