Monday, September 28, 2009

Selamat Datang Angka 27

Macam mana la aku boleh terlupa entry penting nih. Mesti sebab otak dan jiwa masih segar dalam mood hari raya. Sampai terlupa untuk tulis tentang berita penting ni.

Untuk kawan2 di luar sana yang masih tidak tahu ataupun sudah lupa ataupun masih ingat tapi tak sempat nak wish aku (hehe) maka nak bagitau, nak ingatkan dan nak warwar kat sini yang semalam..

27 September 2009

.. adalah HARI LAHIR aku yang ke 27. Wah.. aku dah tua! Makin tua dan makin gemuk. Argh.. sangat tak best!

Dan aku, seperti tahun2 sebelumnya pasti mencatatkan beberapa azam untuk dicapai sempena usia 27 ni dan cuba untuk mencapainya sebelum usia menginjak ke usia 28 nanti pulak.

Apa azam aku untuk umur 27 ni? Aku tak mahu share tapi ada la beberapa perkara berkaitan dengan diri sendiri, keluarga, rumah, pemantapan skill dalam diri dan lain2. Kalau nak sebut semua satu persatu malula weh... Yang penting, korang doakan impian2 aku tu menjadi kenyataan ye! *wink wink

* Selamat Hari Lahir kepada mereka2 yang berkongsi tarikh lahir dengan aku! (termasuk adik ipar aku, Jemi)

5 comments:

LiNda said...

Happy birthday ! yang ke 27.

Moga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan Akhirat . Aminnn..

Mak Izz said...

tima kaseh kak. slmt hr ry dr sy utk akak sekeluarga!

Nur Irfan Juezrie said...

Selamat Hari Lahir... Smg akak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. Berbahagia di samping keluarga tercinta..

Mak Izz said...

tq ju. nk habaq kt ju ni, ps cuti ry ni chat website yg akak sll guna tu xleh guna pulak. x dptle kta berchit chat. xpe, akak cuba online. if ada rezeki dptle kita bersembang. take care~

Nur Irfan Juezrie said...

OO.. yeke? alahai.. rasa tak best la.. asyik sembang2 dalam coment ni je.. tapi takpa.. try k.. insyaAllah, ada rezeki musti boleh.. caiyok2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!