Friday, July 22, 2011

Terima kasih Awak, Awak dan Awak!

Terima kasih banyak2 kepada awak semua! Kerana awak, awak dan awaklah saya rasa (saya rasa) saya dapat menang I LOVE SHAWL CONTEST (walaupun tempat ke-10) *wink wink

Terima kasih kepada awak yang pertama:

 
Adik Iezan Idma owner Idma Textile organizer I LOVE SHAWL CONTEST. Tanpa dirimu, tiadalah contest. Tiada contest, tiadalah pemenang. Tiada pemenang, tiadalah peluang akak dapat hadiah saguhati :) Maceh dik!

Terima kasih kepada awak yang kedua:

Tanpa jari-jemari emas dan bakat terserlahmu sebagai photographer hebat tidak memungkinkan photoshoot dulu berlangsung. Anda memang ohsem!
THANK YOU LALING!

Terima kasih kepada awak yang ketiga:

Bukan akulah, tapi benda yang aku pegang tuh. Gitar kapok kaler merah terang. Heheh! Terima kasih awak (gitar) kerana menjadi props yang berguna untukku. (faktor kemenangan mungkin?) ^__^

THANK YOU SO MUCH AWAK SEMUA!!! 
(bajet retis seketika) ^___^

::moga ada rezeki lagi di lain masa::

10 comments:

Fida said...

isk..isk...awak nieh...no. 10 tu...tapi mood entry awak bajet cam retis i wish congrats jugak lar...ekekek..

Mak Izz said...

no. 10 dr 140 contestants k'fid. tu pasal riyak takabur tahap langit ke-7 ^__^ ala bkn per.. entry ni entry penghargaan kpd mereka2 yg buat i senyum lebar mungkin dlm tempoh 14 hari :) walaupun kecil pd org lain tp pd i, BESARRR! hehe.. anyway, TQVM :)

AzaLea said...

Phewwwiiittt... tak dpt FM, dpt benda laik plak yer... ngeh3x... anyway, congratz kak..

Mak Izz said...

azalea - hihi.. a'ah kan. tulah rejeki join contest. taktaula pe hadiah saguhati ni. misteri gitew. thanks dik :)

Kamariah Awang said...

Menarik sebenarnya...!

Diarihatiku1976 said...

tahniah dari akak

ummirayyan said...

hui noks..kembang kuncup molot aku nak tergelak tgk gambar aku tu..hahaha..

newey..tahniah noks, saguhati pun adiah gak eh..sukerrr...

best r entry ko..(sbb ader aku dalam ini entry..)hehehe..ni baru dapat saguhati..tak tau le entry camner lak kalo grand price eh...

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Tahniah tahniah...moga lebih murah lagi rezki lepas ini..:)

Cun aaaa mak izz ngan gitar tu..ala2 sayang salmah gitu..ekeke

emma said...

tahniah..tahniah...dan tahniah..hihihi..

nie saya tag akak nak kasi menang lagi..join contest yer..n_n..

Mak Izz said...

kamariah - tang mana yg menarik tuh?

diarihatiku - maceh :)

ummirayyan - kalo grand prize ntah2 wt PC terus kut (hahaha... ferasan nak mams) oh mentang2 ada gmbr ko terus entry ni best. done done.. x baek tau1 *idup tak boleh bias

sufeenan - trimas! (ala2 richie rachman pulak bertrimas2 ni) ^__^ AMIN ya Rabbal Alamin...

*tang mana la yg ala2 sayang salmah tu ek?

emma - maceh maceh dan maceh. ha dh tgk td, insyaAllah kalo ghajin akak join. maceh sudi tag akak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!