Wednesday, July 13, 2011

I LOVE SHAWL CONTEST

 
Contest Datang Lagi!

Contest kali ni anjuran Idma Textile, sebuah butik online yang menjual pelbagai jenis tekstil samada kain ela, baju tidur (kelawar), aneka shawl, inner dan lain-lain.  Sebelum ni aku pernah join Contest Nama Baby Saya anjuran Idma Textile pada awal bulan Mac lalu namun tidak berjaya.

Maka kali ini aku dengan berbesar hatinya ingin mencuba nasib sekali lagi :) Untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Siapa tahu mungkin kali ini aku bakal dinobatkan sebagai pemenang? *perasan ^__^

Syarat Penyertaan:

1) Upload pic memakai shawl yang terbaik (pic solo sahaja) - done
2) Buat satu (1) entry tentang contest ini, copy banner dan linkkan - done
3) Like Page Idma Textile di Facebook - done
4) Tag seorang rakan - done
5) Tinggalkan link penyertaan di entry beliau- done

Pic yang dipertandingkan:


Hihi.. bangga giler letak gambar besar gedabak. Bior cerah sikit mata Ezan (tauke butik) tengok gaya shawl Mak Izz :) Gaya shawl inspirasi dari Hana Tajima tapi bedal lilit ikut suka aku. Tak lupa gitar sebagai props pelengkap gaya anda (markah lebih sikit ye dik)


Dengan sukahatinya aku mengetag adik comel SUZIE untuk turut sama menyertai contest ini.


Hadiah Utama untuk 3 Pemenang Terbaik:

RM50 setiap seorang
(wah bab hadiah je font merah extra large, kehkeh)

 
 Tarikh tutup penyertaan: 19 Julai 2011

Yang lain jika berminat bolehlah cuba join contest ni. Tapi korang letak gambar pakai shawl biasa2 je tau, barulah peluang aku untuk menang lebih terbuka luas  ^________^ 


Good Luck to Me!!!

15 comments:

Nur Irfan Juezrie said...

gud luck akak!!

EZAN IDMA said...

goodluck sis! tq join :)

Mak Izz said...

ju - tq diknon.

ezan - tq. hadiah best mesti join punye. hrp2 mng! (muka x balu kata Izz)

ummirayyan said...

woohh..si tukang amik gambar jgn dilupakan okey..

Suzila said...

Wahhh antara ramai2... terasa bangga lk ko Tag ak. akekek.
Nk join contest tp kkurangan gmbar yg pakai shawl lilitan 7 pusingan dunia... smua lilitan stadart. hahahaha.

awat gitar tu x kasi polish dulu... klu zoom ni...mst nmpk byk cap2 cari. huhu

Mak Izz said...

ummirayyan - ish manaleh lupa. kan next entry gmbr ko sedebuk! sila vanggah :)

suzie - haha.. sbb ko plg ayu kut kalo btudung lilit2 terbelit. joinla wei bkn sng nk jd mangsa solo kena tag. lilitan standard pn ok, janji TERBAIK bak kata penganjur :)

gitar tu dh polish. cap jari byk2 tu cap jari aku la. menggelabah sgt pegang gitar, pestaim in my life la katakan... (nsb baik tali x putus) kehkeh!

-oP_ida- said...

Gud Luck kakak......ada change menang nieh...

ummirayyan said...

mak izz:..iyo la..besau gedabak gambau ahkak tau..kelihatan gumuk cenggitu tau..

Mak Izz said...

nida - haha.. tergelak besar akak bc "ada chance menang" tuh. saje memeriahkan contest je, kalo menang tu kira bonus la. apepun maceh dik support akak :)

ummirayyan - kelihatan gumuk tp x gumuk takpe, jgn kelihatan gumuk pastu mmg gumuk pastu kuat makan pastu sibuk suruh org belanja pastu nak makanan mahal2 je pastu... eh! aku ckp pasal sape ni? :) :) :) senda gurauan jer :)

AzaLea said...

wekekeke... gud luck kak..

EZAN IDMA said...

terpilih antara 50 org ya :)

Mak Izz said...

ezan - hnsss..hnss... (cuba teka apa yg sdg kembang kempis skrg?) apepun alhamdulillah... maceh dik selitkan nama akak :)

ryhan ann said...

amboiii kemain lagi ko jii, apa2 pun gud luck..gerenti ko salah seorang pemenangnya...yahhh...chai yokkk!!!

ryhan ann said...

amboiii kemain lagi ko jii, apa2 pun gud luck..gerenti ko salah seorang pemenangnya...yahhh...chai yokkk!!!

Mak Izz said...

ryhan - yippiee.. dh menang pun (walaupun dpt tmpt ke-10) janji dpt hadiah kan kan kan? maceh kawan2 yg mendoakan :) hahaha.. poyo giler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!