Tuesday, September 13, 2011

His Dream

Tadi check email. Ada email dari Farizal. Tajuknya My Dream.

(dalam hati dok terpikir, apa impian dia tu eyh? *terbayang kalo2 dia teringin bini kurus) ^___^

Sekali tengok2 ada attachment gambar yang memaksudkan impian dia tuh.

Hem............

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


8 orang okeh!


Dengan senyum lebar aku terus reply email tu berbunyi:

"nk bukak nursery kah? blh je. make sure amik kursus pasni. ^___________^"
 
 

7 comments:

AzaLea said...

kak, kalau tgk pic tu bkn setahun satu tu... sekali kluar kene 8... ade gen kembar tak?? tp akak ade kete gen 2 jer kan.. ngeh3x..

MamaDarius said...

kahkahkahkah!!!! aku gelak guling2. husband kau nak bukak nursery ke nak suruh kau beranak sampai 8 orang???? hahahahahahahahaha.

ebob said...

huh........ ^_^

Mak Izz said...

lea - eyh... mmg ada gen kembar la. 2 pupu belah mak ada 2 psgn kembar, sepupu mak pn ada kembar. belah ayah pn ada pakcik sepupu kembar. gen-2 tu x dinafikan lah. ekekek.. kut nk kembar pn janganla sampai 8. kang kena pas presint 5R4 lak lg 4 org. sudi ke?

mamayus - gelak guling2 tu kt lantai ofis ke? hati2 takut tercabut lak labuci baju raya tuh melekat kt karpet. hehehe.. kalo dia soh aku beranak 8 org xpe gak (jgn nk kawen lg 3 pastu soh kami sume beranak kembar cukup 8 org). haru!!!

ebob - huh ada makno tu!

Kamariah Awang said...

Hahaha.. geram tengok ramai2 cam tu. Bayangkan kalau betul kembar lapan, tidur berdirilah mak dia...

AzaLea said...

ooo mmg ada baka kembar lh yer... so apa lg, bersiap sedialah kamoooo wahai malang..

org presint 5R4 sanggup jer...

Mak Izz said...

k'kamariah - tengok mmg geram ma, cuba bela setengah hari (mau pengsan). hihih, tidur berdiri ye, macam kuda! :)

lea - ha'ah mmg ada baka kembar tu yg suspensssss je. tp idokle sampai kembar 8, itu sudah terlebih suburrrr. hahak, kalo org presint 5R4 sudi, bukan kata 4, malang bg sumelah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!