Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday #5 : Bear Pun Nak Naik Motor Jugak :)



11 comments:

AzaLea said...

wakakakaka... lawak tahap gaban... sampai tak nampak sape yg bwk motor... ni kalau nmpk jpj or polis, kompom kene saman... saman malu!!!

Nur Irfan Juezrie said...

muahahahaha.. betul2. lawak tahap gaban.. silap2 tgk.bear tu yg bawak moto..

Mak Izz said...

kekeke.. tgkla mamarazzi gigih mengambik gambar. kejadian berlaku depan mata. izz lg la suker giler bila dia tgk bear pink besar gedabak tu naik motor. hahahahak! bdk perempuan yg peluk bear tu kan dh malu2 alah bila akak senyum2 kt dia.

pesanan penaja: kpd balak2 di luar sana yg ingin menghadiahi awek seketoi teddy bear yg agam mcm ni, tolonglah hantarkan awek ni balik dgn bearnye skali ok. x kesian ke tgk awek tu bwk bear naik LRT dan motor? *sekadar serkap jarang, x taule kalo awek ni beli bear sendiri nk kasi hadiah kt anak buah dia :P

InaAchik said...

oh, bear ni boleh digunakan utk pakwe makwe yg membonceng. letak bear kat tgh2! heheee

ebob said...

bear tu ler yg bwk moto...hebat...kekeke...

Fara said...

Hikhikhik....

Dpt hadiah giant teddy bear? Wahhh! Nsb bek pak polisi tak de kan? Walau ape pun, merbahaya cara diorang tu.

Rose Khadijah said...

hahahaa..macam ku tahu kat mane kejadian ini..lawak lawak..tu kire da macam 3 orang atas 1 moto la eh..hehehehe..

AzaLea said...

salah lah kak rose... 2 org, 1 binatang... hehehehe

Zana Adieyza said...

hehehehehe.. hebat la.. bawak naik motor tu.. zana dulu bawak naik bas.. semua org pandang.. org sebelah lak rasa mcm jeles sbb zana peluk bear kuat2.. hehehehe..

Mak Izz said...

inaachik - hahak. gf bf mana boleh naik motor sama2. walaupun ada bear sebagai penghadang, nanti kalo abg kona maut, mesti tgn adik cuba jangkau utk paut pinggang abg. kalo peluk pinggang bear, takut tergolek. hahaha...

ebob - ada ke bear bawak motor. ko ingat ni kartun winnie the pooh? kembalilah ke dunia realiti ebob! ^__^

fara - mesti hati adik berbunga2 riang 21 hari 21 mlm dpt hadiah giant teddy bear dr abang. kaler fink lg! jgn jelesssss (ucapan kpd pak polisi)

rose - mestila ko tau sbb berlaku di kawasan kejiranan rumah ko. ahaks! 3 org dewasa naik motor, bersempit2 hokei. demi menyelamatkan bear tersayang, ku tempuh jua!

lea - awak salah lah. 2 orang 1 anak patung besar dan gemuk. haha!

zana - awak bawak naik bas? hikhik.. pun kelakar jugak. kalo akak ada dlm bas tu, mesti akak jd mamarazzi dan update entry dgn tajuk "Bear Pun Nak Naik Bas Jugak" hahaha... org sebelah jeles sbb zana peluk bear kuat2 atau... (bear tu menyempit tempat duduk sampai org sebelah tu x selesa) wakakakak! gurau je dik :)

Ashizu said...

besarnya bear tuuuu..kaler pink lak tu.hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!