Tuesday, October 18, 2011

Pemberitahuan: Perpindahan ke Putrajaya

Assalamualaikum wbt

Blog ini akan direhatkan seketika kerana memberi laluan kepada Mak Izz menyelesaikan tugas-tugas hakiki di pejabat dan di rumah.

Berita di bawah mungkin mengejutkan beberapa pihak (walaupun ada beberapa orang kawan yang sudah tahu). Di sini Mak Izz mengumumkan bahawa saya sekeluarga akan berpindah ke rumah baru di sebuah kuarters di Putrajaya dalam tempoh terdekat ini :)

Selain busy menguruskan segala urusan perpindahan rumah, saya juga akan busy menguruskan segala urusan perpindahan pejabat. Confirm 26hb ni, Rabu depan, ofis kami akan berpindah ke Lot 4G9, Putrajaya. Tiada cuti Deepavali kerana semua staf WAJIB ke pejabat pada hari tersebut. SYMP boss!

Cerita lanjut Langkawi Trip dan Kursus di Melaka akan diupdate kemudian selepas segala urusan perpindahan selesai. Harap maklum.

Terima kasih kerana sudi membaca blog ini. Hopefully next week blog Mak Izz Menulis akan kembali beroperasi seperti biasa  ^____^

**Welcome Putrajaya... selamat tinggal Jalan Kebun T..T

9 comments:

ebob said...

ha?? akk nk duk putrajye...abes umah jln kebun?? huhuhuhu...dpt kuarters presint bpe? ahaks ;) welcome...

ryhan ann said...

wah...best2...dh jadik warga putrajaya yek...leh la jln2 kt alamanda n tasik putrajaya yer...syoknyeeeeee...nk itott...jugak..^__^

Fara said...

Nak ikut duduk kat P'jaya! hiks~

AzaLea said...

welcome to my presint... ngeh3x...

Rose Khadijah said...

noks..bertambah lah bilangan rumah yang akan dilawati masa ghaye nanti..ritu 8 buah umah kan..tahun depan 9 wooo...kene stat dari awal pagi tu...

Anonymous said...

Selamat berpindah juge...mudah2an rezeki bertambah murah disana-mak enon

Mama Darwisyah said...

selamat berpindah ke opis dan ke rumah baru..so jalan kebun sewalah..nnt bolehlah I jenjalan ke rumah baru you (dalam hati: rumah Adha sekarang pun tak pernah jejak lagi, ni kan pulak umah baru)..hehehehehe

Kamariah Awang said...

Okey, sedia maklum dan sedia menunggu update n3 baru. Selamat menjadi warga Putrajaya. Mak Izz....

zaidi said...

Setiap sabtu pagi, suruh husband duduk kat mamak presint 9 diam2...kang geng sato dtg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!