Wednesday, October 5, 2011

Wordless Wednesday #4 : Our Birthday Cake



8 comments:

Deqna said...

birthday awak eh? happy birthday to u :)

AzaLea said...

wah, kek budget namanya ni...

*___* Speechless!!

wifenavy said...

Waa.. byk nye befday girl & boy.. biarla satu je kek.. janji pisau utk befday girl & boy kena banyak la kan?!! he he

ebob said...

gud2..idea ni klu nk celebrate bnyk2 olang...hehehe

Nur Irfan Juezrie said...

tumpang letak nama!!

Zana Adieyza said...

idea yg bagus if celebrate birthday ramai2 esp kat office kan..

Rose Khadijah said...

besday utk sikumbang & si bunga..
potong kek tak hajak aku pung!!:-{..

Mak Izz said...

k'deqna - a'ah tp dh lepas la k'deqna. thank you very much!

lea - haha.. kek birthday secara berjemaah :B

wifenavy - x perasan ke ada gmbr kumbang dan bunga birthday boy & gal. lawak je padahal ada yg dh masuk golongan warga emas pon. pisau 1 je kalo byk2 nt hancur :P

ebob - a'ah. celebrate birthday boy/girl dr bulan 5 sampai 9. dahsyat!

jue - blh2 sbb ju lahir bln 5 kan. tp tumpang tgk jelah, kami tolong makankan :)

zana - u r rite. ni celebrate kt ofisla sbb tu nama pun 1Malaysia :P

rose - hahak awak sorg je perasan kumbang & bunga tuh. sweet kan? aku pn xde la time dorang celebrate ni coz aku cuti celebrate dgn hubby kt sunway pyramid. lg besh!!! (tp kek dorang simpankan, so bedal pd hari berikutnya) nyum..nyum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!