Friday, October 21, 2011

Kediaman Baru Saya


 
Masih busy dengan operasi mengemas. Curi masa sekejap untuk update blog. Ada sesiapa akan berjiran dengan saya??? ^___^

17 comments:

ryhan ann said...

wah...lagi tggi dari umah husna yer mak teh..sek baek ada lif kan...kalo tak kurus slim ler..hehehehe.. :P

Fara said...

Sy pnh g umah kwn kat P'jaya. Rumah apt mcm nie. Sy suke sgt! Nmpk ekslusif, ruang yg besar! Alangkah seronoknya klu sy berpeluang sementara mengumpul rumah utk beli sendiri, kan?

Mak Izz said...

ann - tinggiiiiiiiiii melangit. teka la makteh dpt rumah tingkat brp. jgn gayat sudah :) hahak, kalo rumah tinggi mencakar langit camni takde lif (xtau nk ckp) bkn kata kurus slim, masuk IJN terus kut (sbb penat naik turun tangga) kihkih...

fara - alhamdulillah... kos RM330 boleh duduk di apartment eksklusif macam ni. kalo bukan kuarters, mau 1k sebulan. seronok eyh? jom duduk kuarters (jom kerja kerajaan) hiks! yg beringat mmg jadikan peluang ni untuk kumpul duit beli rumah sendiri. yg x beringat? sendiri mau ingatlah :)

emma said...

huhuhu..dekat dh..nie yg rajin nak mai..mai..nie..akak 1kwsn dgn nadia la..cer tanye die..die blok mne...

kalo tak pindah p15, kite dh lame berjiran kak..n_n..

Ameh Wahab said...

Alahai...kak adha kite berjiran la...umah sy apartment yg sebelah tu..yg ade pagar tu..nanti dh pindah bgtau yer bleh kite bergossip...hahahaha... =P

AzaLea said...

cantikny kaler umah... dh mcm kaler kuih seri muka gamakny... ngeh3x...

(nmpk tak yg sy ni asyik pk psl makan jer...)

Mak Izz said...

emma - dh borak dgn nadia tp lupa pulak dia dok blok mana :) nt kita projek jelajah kuarters time raya haji kt 5R6 ek :P

ameh - awak dok 5R4 ke? nt akak g umh awak ye. saje nk jmp abreeq :)

lea - kita serupa.... ^__^

Fida said...

Waahhhh...rumah baru...(means rumah kerajaan..hehe..)canelar perasaan nak duk kat umah xder tanah ni ek...kalau yaya ngan danish datang umah u mase ekspedisi raya haji kompom drg kater umah u saaaaangat besar...sbb umah kuarters i yg cinonet tu tapi sebab 5 tingkat drg kater lagi besar dari rumah nenek dier...

Yeay! pasni bolehlar roger2 makan tghari Jumaat bersama2! Le'a...nak ikut..calling2 ek..hihi...

p.s. Tak dapat dibayangkan biler akif, syifa, izz, canah, yaya, danish, irfan (kalau dia mai lar hehe) bergabung...hahaha...

ebob said...

yeahh!! dh tmbah lgik geng nk baraan raye...ahaks...tmbah jgk wet2 raye acik nk ksik ni...best2!! hahahahaha

Kamariah Awang said...

Rumah baru, suasana baru. Semangat pun baru, Uji... Semoga bahagia.

ena said...

Wahh uji ramai kwn ko yg sama area, so no issues on fitting in..nnt nk dtg la umah ko,aku mmg tingin nk msk umah ni tp xde kwn yg duk sane kan...BTW umah jln kebun sewakan ke jadik istana hinggap?

Mak Izz said...

k'fid - hikhik.. umh acik adha PALING BESAR ye yaya? umh pinjam je tuh :) Jadi ke ekspedisi raya haji kita nih? btw i ok je nk shoot ke mana2 time lunch break. cuma... (kenala ada org yg sudi jd driver) maklumlah... lesen beskal je ader (walaupun xder beskal) ^__^

ebob - suka ko ye! dan bertambah jugak kutipan duit raya akif pasni :)

k'kamariah - thanks ma! jemputle singgah ke rumah (kalo ke putrajaya)

ena - ha'ah kebetulan sume pun dekat2 aje. hrp2 dah dekat ni ukhuwah semakin rapat la ye :) ha... jemput dtg jgn x dtg. umh j.kebun pn ko x sempat lg nak sampai. ntahla rs nk sewakan (sbb x tertampung pembayaran penuh sume rumah). tp xtau bila. umh pn lom clear lg.

linda abdul rahim said...

rumah baru boleh la datang tengok...jangan lupa masak ye

Naz Nur Nhazzla said...

mak izz..selamat mengemas..pindah rumah ni nak hilang penat lama..letih

Suzila said...

eh...pindah? bukan kt shah alam tu rumah beli ko ke? hmboiii kelas gituuu

mALd!EyA said...

salam sis...sy pon dpt kt 5R6...=)
tgh pk cmne nk deco rumah gak..huhu..fenin2...keep in touch ya..xp

-oP_ida- said...

tudiaa umah akak....tinggi melayottt bestnyaa....

teringin nak p...bilaaa lah erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!