Thursday, June 16, 2011

GiveAway = Dia dh 7bln.....

GiveAway = Dia dh 7bln ni julung2 kali dianjurkan oleh seorang blogger cun, merangkap sahabat baik semasa di alam kampus dolu2, Ibu Shifaa *clap! clap!

Ibu Shifaa buat GA ni sempena usia Shifaa yang genap 7 bulan pada 11 Jun lepas.
So jom join GA ni! Senang dan mudah hadiah pun best :)


Syarat-Syarat Penyertaan: 
1) Follow blog @ networking blog Ibu Shifaa (pilih salah satu)
2) Tag kawan-kawan at least 5 orang 
3) Tempek banner di atas
4) Tinggalkan link kat comment box Ibu Shifaa

Apa yang korang kena buat utk GiveAway = Dia dh 7 Bln ialah:
1) Tempek 3 gambar UNIKNYA SENYUMAN INI
2) Describe gambar tersebut 

Hem.. senang je kan. Maka marilah kita mencuba nasib!
Gambar yang dipertaruhkan adalah.... (drum roll please):

Uniknya Senyuman Ini 1 - Senyuman tanpa gigi oleh Izz Haris, putera kesayanganku


Uniknya Senyuman Ini 2 - Senyuman mesra dari Datuk K, ayah kesayanganku


Uniknya Senyuman Ini 3 - Senyuman gigi terkeluar melangkaui bibir dariku.
HA HA HA!!!

 Unik tak? Unik tak?

Dengan segala hormatnya aku mengetag mereka yang bertuah di bawah: 
Suzie
Kak Fid
Juliana
Kak Neena
Adik Zetty
Izzah

Selamat mencuba u ols! Hadiah best tau!

 
Handbag Hanger @ Handbag Hooks 

 Tarikh tutup: 2 Julai 2011 jam 10.00 malam
 
Good Luck!!!

5 comments:

mrs chenta said...

ahahhaha unik sungguh senyuman yang last tu. ahahahhahahaha

thanks kak sbb tag.. insyaallah kalau ade kerajinan dalam diri akan diusahakan chewaahh.. ahahaha

Mak Izz said...

ok dik.. (lebih baik awak join sbb contestant br akak seorang) ^__^

Nur Irfan Juezrie said...

hihi.. mmg unik senyuman last tu.. bak kata zetty.. tq jugak sbb tag ju.. dh buat pun.. wlupun mls2..

KIKA said...

i'm not in list... T.T

Mak Izz said...

jue - haha.. unik dan pelik! ok thanks sudi join GA.

KIKA - sbb tarikh tutup telah dilanjutkan, maka kakchik berbesar hati mengetag izzah. silakan mencuba ye! good luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!