Sunday, May 22, 2011

Tag Lima (5)

Dah lama kan aku tak jawab tag. Tadi skodeng blog Zetty, ala... organizer contest inner hari tu (yang aku menang tempat ke-5 tu lah) Hah kan dah termention ^__^  Latest entry dalam blog dia bertajuk TAG. Maka tak  pepasal Mak Izz dah  kena tag la pulak... (padahal memang gatal nak buat pun) Hahahahar harun salim bachik (eh dah lama tak dengar joke ni kan?) Hahahahar...

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim... silalah baca ye!

5 Tarikh Penting

27 Sept (my birthday)
31 July (his birthday)
6 Mac (Izz's birthday)
6 Jun (Hasanah's birthday)
31 May (our anniversary)

Fuh lengkap tuh!


5 Perkara Yang Dibuat Semalam

Pergi GM Klang teman UmmiRayyan beli borong pakaian bayi dan kanak-kanak
Lipat kain setinggi Banjaran Himalaya tapi tak habis (tinggal sikit je lagi)
Tengok vlog Maria Elena
Buat cekodok bawang for breakfast
Marathon cuci & sidai kain


5 Perkara Yang Buat Korang Happy

Budak2 berperangai baik (tidak menyepah rumah) dan tidur pada waktunya (senang mak nak buat kerja)
Abah membantu dalam hal-ehwal  pengurusan rumahtangga
Berat turun walaupun hanya 500 gram ^__^
Window shopping setiap hujung minggu (gilerlah!)
Rumah kemas dan bersih


5 Sebab Jawab Soalan

Sebab suka nak buat tag ni
Sebab Zetty tag semua peserta contest dia hari tu
Sebab nak banyakkan entry :)
Sebab nak datangkan mood mengemas rumah (eh ada perkaitan kah?)
Sebab jari-jemari gatal nak menaip


5 Orang Blogger Yang Ditag

KIKA
Ibu Syifa

Selesai sudah 1 entry. 5 orang blogger yang ditag, SILA JAWAB TAG OKEH!

7 comments:

mrs chenta said...

ahahhahahah nice!!! =)

~AZALEA~ said...

Aduyai... gue udah di tag lagi... takpe2, cabaran di sahut...

MOHD FAHMI JAES said...

wah rajin. teruskan usaha

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

Suzila said...

ahakzz....kene jugak ke.
baik2...dgn segea mengTag diri sndiri. ngehngeh....

Mak Izz said...

mrs chenta - tang mana nice tu? tang jwpn tag atau... tang jwb tag zetty? hehe..

azalea - bagus2. mesti bos suka, PA pantang dicabar nih!

fahmi - insyaAllah (bkn sng nk rajin update blog tau)

ezan - ok akak dh email details. bab2 hadiah mana leh lelambat, laju je antor. ekekek.. x malu betol mak izz nih. maceh ezan!

suzie - yiihaa.. trimas kerana menyahut seruan kerajaanku! (apakah?)

ummirayyan said...

wahhhh..mangsa tag lagi aku ni...weh..tag dulu pun tak terjawab..huiii ai..nak wat r nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!