Sunday, May 22, 2011

Splashing Time


 Pagi Ahad yang hening kasi chance kat bebudak main air :)






Abang Izz sibuk guling2 dalam pool, Hasanah sibuk tepuk2 air dalam 10 minit pastu sibuk nak keluar. Nasib baik pandai berenti. Pas Hasanah stop, tak lama pastu Abang Izz pulak stop. Yippiee.. memang korang anak yang baik :) :) Sonang keroje tak payah susah2 nak pujuk.

THANKS MAK & ABAH! 

(thanks juga kepada Mak  Ngah yang bagi korang pool ni lepas dorang pindah ke rumah apartment) 
Hehe...

7 comments:

MOHD FAHMI JAES said...

waw bestnyerrrr

Suzila said...

awat kolam pasang terbalik cmtu? heheh

Mak Izz said...

fahmi - bebudak la best. sekali-sekala je bg main air

suzie - terbalik ke? farizal yg pasang. tiap kali pasang mmg gmbr kartun ikan2 tu kt belah dalam. nt izz excited tunjuk "mak ikan.. ikan.." kalo kt luar kang x nampak pulak :)

ainnoraini said...

seronok dia org tu kan...mandi kolam..

MOHD FAHMI JAES said...

why sesekali je. kalau yg dewasa x bagik main air ke

Mak Izz said...

ainnoraini - bdk2 mmg seronok ler. mak budak kalo kena sungai or laut baru seronok :)

fahmi - xleh selalu x bgs utk kshtn. buatnye tersedut air (si adik mmg fav dia celup tangan pastu hirup air). ssh nk kontrol. yg dewasa main air sendiri ler. tak perlu pengawasan. heheh..

ummirayyan said...

mane bikin nye cik canah ui...baru senang nak kuak lentang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!