Friday, May 20, 2011

I Won Contest Again!

Eleh.. tajuk entry gedik sungguh. Baru menang kali ke-2 dah mengade tulis perkataan 'again'. Dahler sebelum ni contest yang menang tu Izz yang bertanding, bukan aku. Ok.. FINE! 

Awal Mei hari tu aku adalah join contest ni, sengaja mencuba nasib sebab hadiah dia tu BEST SANGAT. Semalam penganjur dah umumkan pemenang. Tak sangka Mak Izz termasuk dalam Top 5 (sebenarnya dapat no. 5) Hahaha.. jadilah kan. Dan sudah semestinya hadiah yang aku menangi adalah 3 helai cotton inner! Yippiee.. sukerrrr. Alhamdulillah! Terima kasih adik Zetty. Moga rezeki adik makin melimpah-ruah :)

Ok stop cerita kemenangan. Meh dengar cerita pasal aku dan bebudak berjalan tanpa abahnya ke Carrefour Wangsa Maju & WangsaWalk. Huhu.. hari Sabtu lepas yang permai, abah bebudak kena kerja. Mak bebudak mengambil kesempatan berfoya2 dengan adik-beradik ke tempat yang disebutkan di atas tadi. Sekadar berjalan cuci-cuci mata, tiada agenda tersembunyi pun (shopping mopping) sebab tiada peruntukan diperuntukkan. Hehe..

Malas cakap banyak (malas taip panjang2) saksikan gambar jelah ye!

 Lepaking at McD after having meals. Yang (my elder brother) & Hasanah muka gediks

Me with syria cotton inner (pestaim pakai). Tau kaler tak matching but who cares?! ^__^
Abang Izz sedih terpaksa berdiri dalam troli sebab 'dia-tidak-boleh-dikawal-langsung'. Yang nampak lebih kacak sebab HE IS LOST 15 KG's. FULL STOP. *nada jealous*

 Trademark Hasanah "hit me baby one more time" - nampak perut ala Britney :)

Pure me! Tanpa makeup (tak payah bagitau orang nampakla muka oily ko tu)

 My elder sister Kak Ngah with her husband, Abang Gom. Tema pakaian: Hitam putih kehidupan

Dalam kereta otw ke Wangsa Walk. Izz rambut kusut-masai tak reti diam. Susah betul nak amik gambar dia. Yang seperti biasa, tayang gigi cantik

 Tunggu Yang shopping di FOS. Lepaking at kids centre. Hasanah menjeling tajam dalam hati agaknya menyampah sebab tunggu Yang shopping lama sangat :)

 Ammar menangis kena paksa duduk dan bergambar

Us without abah :( Dalam hati sebenarnya :)

 Dah nak balik. Tunggu Kak  Ngah ambil kereta, hujan tengah lebat. Dian, mengapa buat posing si capik nih?

 Kami semua (ok tipu, Yang dengan Kak Ngah takde). Lawak giler gambar ni sebab... kalo korang tak nampak tak taulah. Pesanan penaja: Kalau seluar longgar, make sure pakaikan belt ok!

So apa yang korang buat Sabtu lepas? Happening cam kitorg tak? ^__^

7 comments:

~ JuJu ~ said...

sempat g tgk budak2 AF kat umah kaca x????

Mommy Fara said...

amboi, hepi!

Mak Izz said...

juju - umah kaca bdk2 AF dkt ctu ke? which one? carrefour or wangsawalk? tidak ketahuan la ju :P

fara - soooooooo happy ^_^

zaidi said...

cam kenal je abg gom tuh...dia keje dekat2 ngan wangsa walk kan?

Mak Izz said...

zaidi - a'ah. dkt sgt dgn wangsa walk jln kaki pn sampai. company dia ..... resources. kenal ke???

~AZALEA~ said...

dr blog dh jadi jejak kasih plak yer?? ngeh3x...

kak, await sadis sgt anak buah akak tu..

Ju: bebdk AF kat Jusco Wangsa Maju lah..

Mak Izz said...

lea - a'ahla. jejak kasihan pulak. rupanye abg gom tu dan isteri zaidi 1 ofis, 1 grup lg! (motif nk cite kt cni?) oooo.. bdk2 AF tu kt jusco wangsa maju eyh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!