Wednesday, May 11, 2011

::CONTEST:..Ape Tema Nye Eh!?::


Assalamualaikum wbt & Selamat Sejahtera!

Firstly nak ucap tahniah dekat my BFF, Umi Rayyan yang telah berjaya menganjurkan contest rasminya yang pertama. *clap clap* Bravo kawanku! Atas sokongan yang tidak berbelah bahagi, maka selaku BFF aku ingin menjadi peserta pertama!

Setelah memerah keringat dan fikiran dan jari-jemari meng'google' image. Aku telah memilih tema "White Shirt with Jeans" untuk tema photoshoot mereka. Rasa macam cool je! 


FK kalau pakai white shirt ni dengan jeans fuh!




Ummi Rayyan kalau pakai gini, Katie Holmes pun kalah. Tapi jeans tu kena longgarkan sikit eyh! Tudung jangan lupo!


Rayyan comel, nanti photoshoot jangan lupa kancing butang baju tau!


Amacam suka tak? Sekadar membantu dari segi idea. Mungkinkah idea peserta lain lebih mantap??? Jom join ramai2 mana tahu rezeki korang yang menang! (dalam hati "Oh Encik FK, tolonglah pilih tema saya!) *wink wink

TARIKH TUTUP:

22 Mei 2011 jam 10.00 malam

Aku nak tag blogger2 kental di bawah. Sila join contest ye!


13 comments:

~AZALEA~ said...

Pergghhh!!! first time kene tag ni... tak pernah lg join contest... nk cube lh...kot lah ade rezki... tq yer kak coz memberanikan diri mengetag sy... ngeh3x...

Mak Izz said...

x berani kata ko. pasni pantang ada contest akak tag lea k! slmt mencuba dik. kalo menang, share hadiah dgn akak tau. eh br teringat! beli x fridge magnet from istanbul? jgn wt2 lupa, akak ingat tauuuu (muka x malu sungguh!)

Mak Izz said...

lea - dh bc blog lea. cian dia abes dkt RM400 ye. akak byr dik, jgn risau!

Diarihatiku1976 said...

fuhhh.. ok.. akak sahut cabaran ni

~AZALEA~ said...

tak de lh kak... survenior tu free utk kengkwn... sy dh bg kat k.ita... baik akak cpt dtg takut dania dh jahanamkan... ade 2 jenis... akak pilihlah...

Kamariah Awang said...

Eh, ma ke? Mekacih, first time jugak ni kena tag... Insya Allah..!

tuanpunyecontest said...

tengkiu join contest aku tu..
woo..white shirt with jeans eh tema nye..hokei hokei..boleh terima pakai..nnt kan pemenang nye eh..

Nur Irfan Juezrie said...

huhu.. kena tag dgn akak!! erm.. insyaAllah.. akan cuba join.. mcm tough je.. nk fikir konsep photoshoot.. hehehe

Mak Izz said...

diarihatiku - sahut kak jgn x sahut. sama2 kita berentap. tema sapekah akan dipilih dan menang contest nih? phewww.. suspen!

lea - ya kah? maceh dik. kelmarin singgah bkt lanchung xde plak k'ita bgtau. mgkn dia terlupa. xpe2 nt akak tuntut k. hehe..

k'kamariah - ma ler.. sape lagi empunya blog si matahati? oh 1st time ye. apa lg ma... WAJIB JOIN! mana tahu rejeki ma ker.

tuanpunyecontest - haha.. mestilah join, kata BFF. support itu lbh penting dr kemenangan. erm... kemenangan pn penting jgk! pssst.. kut2la dpt hadiah khas juri ke (miahaha...)

Mak Izz said...

jue - a'ah mcm tough kan? tu psl akak tag ramai2. leh ramai2 bg idea kt kwn akak ni. untung nasib, leh menang contest. yabedabedu... slmt mencuba tau!

-oP_ida- said...

akak GOOD luck..alamak chek kan pandai nieh..bab nak jadik PLANNER Nieh..hahah

ummirayyan said...

mak izz..thanks sudi join contest aku..panjang lebar penerangannye..gud gud..gud luck..

kawan2 mak izz..join le join..sempat lagi nih..

Mak Izz said...

diarihatiku - kak, dah sahut belom cabaran sy ni. cm blom lg je. ahad dh tarikh tutup tau!

lea - akak dh pilih. amik yg seramik 4 segi tu, so lovely. i love turkiye!

k'kamariah - cuba join ye ma. mana tau menang? idea org lama ni lebih bermakna gitew.

ummirayyan - aku mmg suka pjg lebar br chances tinggi utk menang. tp kalo kalah pn redha je, asalkan dh buat yg terbaik. ceay... good luck utk diriku!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!