Monday, February 7, 2011

Izz Dapat No. 3

Yabedabedu... Alhamdulillah... berkat muka Izz yang semulajadi blur, Izz berjaya menggondol tempat ke-3 dalam contest Baby Muka Blurrr anjuran CikWhite.


Pertama kali join contest nampaknya ada rezeki untuk Izz. Mulalah berkobar2 semangat aku nak join contest lain pulak :)


Apepun terima kasih banyak2 ye pada Cik White yang sudi memilih Izz sebagai salah seorang pemenang. Memang muka blur Izz ni. Hehe.. Terima kasih daun keladi, nanti2 buatla contest lagi!




Betul ke Izz menang mak? Macam tak percaya je! Keputusan penuh klik sini.


Apa hadiah yang masih menjadi misteri tu yek?

6 comments:

Nur Irfan Juezrie said...

wah.. tahniah2.. 1st time join contest dh berjaya.. ha kan?? tak rugi join contest ni tau.. so lps ni i tag u, sila la buat ye..

ummirayyan said...

tahniah abg izz..abg rayyan tak blur r...

wifenavy said...

Tahniah.. wat naik semangat nak join contest2 nih

lynaleng said...

apakah hadiah special itu???jeng jeng jengggg.....heheheh

siti said...

alamat rmh dh bg lom..?

Mak Izz said...

jue - ada masa dan kesempatan, insyaAllah takkan lepaskan peluang :)

umirayyan & wifenavy - tq so much! join kak, jgn x join

k'lyn - ntahler. hny cikwhite saje yg tau ^_^

siti - siti.. sy dh hantar alamat kt email awak ssd_aries@yahoo.com sehari slps awak umumkan pemenang. undelivered ke? takpe2 sy email lg ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!