Thursday, January 27, 2011

Line Problem

Tiba-tiba lately blog aku sepi tanpa sebarang entry. Tak tertanya2 ke? Hehe.. Line telefon problem la kat rumah. Weekend tanpa internet ibarat badan tanpa roh. Wah... over! Apa pun line dah ok. Cuma masa tidak berapa mengizinkan aku mengupdate. Sejak malam tadi kepala pulak pening, mata berpinar2, jalan terhuyung-hayang sampai terlanggar dinding. Entahlah tak tahu kenapa. Adakah kerana ..........??? Tidak mungkin. Wahai sang implan, adakah anda penyebabnya? Katakan tidakkkk...

Ha.. nak bagitahu. Hari tu aku ada la join 1 contest ni, Contest Jelingan Manja. Klik sini untuk review. Result dah keluar ler korang! Keputusannya adalah...... orang lain menang. Hehe.. tapi memang wajar la dorang menang beb. Jelingan mereka fuh! Tak tahan... Boleh tengok result kat blog Cik Bulan k.

Lain kali kalau ada contest menarik (atau kena tag) kita join lagi yek! Mana tahu ada rezeki pulak ke. Hehehe... Eh jom tengok gelagat budak berdua ni. Shoot masa trip ke Janda Baik Khamis lepas. Full entry kemudian ye. Cuci2 mata dulu.

















Full entry next episode eh. InsyaAllah... :)

5 comments:

Deqna said...

cantik gambar.... :)

Nur Irfan Juezrie said...

izz dh besarrr.. hasanah comey sgttt!! mata bulattt!! gerammm!!!

a'a..cntik gambar.. pki dslr ke??

Mak Izz said...

deqna - maceh. ada professional photographer time tu.

jue - abg izz dh bsr sgt. perangai pn makin mjadi2 suka buli mak dia. bdk2 ju.. takde dosa lg, sume comei. hehe.. dslr mr.photographer :)

bun_nee said...

singgha blog mak izz.. folo ye

Mak Izz said...

bun_nee - terima kasih sudi singgah cni. folo jgn x folo. nk folo bun-nee gak tp x boleh la. frust2! salam perkenalan dr saya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!