Monday, January 17, 2011

Contest Jelingan Manja

Salam sejahtera salam 1Malaysia,

Kali ni aku ingin mencuba contest yang kedua iaitu Contest Jelingan Manja. Organizer adalah Cik Bulan (si pemilik sepasang mata yang bundar). Contest pertama anjuran beliau k. Don't play2.

Contest ni aku dapat tahu dari tak lain tak bukan,tentulah dari pengetag tegarku yang rajin bebenor mengetag aku pantang ada contest. Tapi baguslah juga kan. Aku ni jarang blogwalking.. takde masa. Kata nak jadi PA berkaliber (insyaAllah).

Contest Cik Bulan ni mudah aje syarat2 penyertaannya. Apa dia? Jom tengok!

1. Buat entri pasal contest nie (done)

2. Follow blog nie. Kalo tak, nak update macam mane kan? (betul3. Dah follow pun). Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore *sebab PrettyLensStore nie main sponsor* (dah follow juga)

3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink. (done. Aku letak kat bawah)

4. Gambar contest anda. Ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam. Eheee.. (pun dah letak kat bawah. Of coursela gambar jelingan manja kan *manja ke?*. Sayam-sayam tu apa?)

5. Gambar sendiri, i mean owner blog yg bertanding. Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai. (gambar sendiri confirm!)

6. Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. At least seorang. (dah kat bawah)

7. Komen entri nie sekali dengan link korang. (done)

8. Tak khususkan untuk girls aje. Boys pun boleh join. Jangan malu jangan segan. Ehee.. (apa lagi korang, inilah masanya untuk join sama)


Nah tengok dulu banner contest.

Model: Cik Bulan. Fuhyo.. tajamnya jelingan u!



Jelingan manja aku pulak....

...

...

...

...

...

...

...



Jelingan manjaku yang pertama dan terakhir. Wakakak! (Dah dah. Dah puas gelak pergi main jauh2)

Gambar tanpa edit ni diambil pada tahun 2009, 7 bulan selepas melahirkan Izz Haris. Abaikan cela2 di muka tu ye :) Harap2 menepati tema!

Untuk melengkapi syarat yang ke-6, aku teringin sekali mengetag sahabat lama yang baru menjadi follower di blogku ini tak lain tak bukan mereka adalah:-

Juju dan Olin

Selamat mencuba contest ni tau! Hadiah dia fuh... superb!

Hadiah pertama :
1 pair Geo lens with cute lens case or 2 shawl + inner


Hadiah kedua:
1 pair Geo lens or shawl + inner


Hadiah ketiga:
shawl + inner


Saguhati:
2 x Shawl



Untuk pemenang hadiah pertama dan kedua pemenang boleh pilih samada nak lens atau shawl (sebab ada orang tak pakai lens) <- aku ler tu (kalau menang lah aku cakap!) Dah dah, pergi main jauh2 :)

Untuk peserta lelaki, if korang menang, Cik Bulan sediakan hadiah istimewa khas untuk korang. Tapi kalau korang nak jugak lens @ shawl Cik Bulan bagi je. Fuh... rugi tak join.

Tarikh tutup contest adalah pada 22 Januari 2011 hari Sabtu masa tak pulak Cik Bulan ni bagitahu pukul berapa. So... masih ada seminggu lagi untuk korang mencuba nasib.

GOOD LUCK TO ME!!! and good luck untuk korang juga!


Jumpa lagi di lain contest! ^_^

5 comments:

nixaeemran said...

Wahhh...jelinganmu mempesona...auwwww!!!

Nur Irfan Juezrie said...

wah!!! terpesona i dek jelingan manja itu.. awww!

-ina2210- said...

nak join jgk....tag la I...hehe =p (muka xmalu)

Bulan said...

thansk join dear ;)
terjah!

lynaleng said...

fewitttt..jelingan manja gituuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!