Tuesday, January 10, 2012

Senyum Lebaq-Lebaq

Dialog berlaku antara bos dan PA nyer di pejabat.
Jam: 2.32 pm

Bos     :     Dah makan?
PA      :     Dah bos. (tersenyum macam kerang busuk)

Bos     :     Dah solat?
PA      :     Erk..... (sambil memikir ayat apa nak jawab)

                  Ehem! Belum lagi bos (tertunduk malew)

Bos    :      Apa tunggu lagi? Tak elok lengah2kan solat.
PA     :      Senyum lebaq-lebaq tak perlu kata apa-apa ^__________^


Adakah ini permulaan yang baik????? Alhamdulillah :)

6 comments:

Pok Amai-Amai said...

Yeay! Suka!

Rose Khadijah said...

haaaa..permulaan yang baik..sok luse..dah siap claim saya?!..tolong tapaukan sy makanan utk lunch..

ko pun..tunduk...SYMP!..hahahhaa...
semoge jadi PA yang terhebat noks..

fatonahHairil said...

Saya tumpang shukeee!!!

AzaLea said...

ngeh3x...

Lps ni mesti update entry pasal bos jer kn... ^___^

Mak Izz said...

fara & fatonah - terima kasih kerana tumpang gembira. hrp2 sy blh jadi better muslimah berkat asuhan bos baru. wahhhhh.....

ros - normal la nok, selaku PA ikutkan aje arahannya selagi x melanggar syarak dan kebiasaan. kalo x, x gunalah aku dibayar elaun pembantu khas. x gitu? terima kasih kerana mendoakan, insyaAllah AMIN...

lea - x juga dik :) Yang baik kita kongsikan... yang buruk kita simpan sorg2, jdkan pengajaran dan teladan pada masa hadapan (wah jawapan giler skema) *malu2 kamben, embekkkk...

Rose Khadijah said...

oowww..gituew eh..ader elaun pembantu khas..hmm nak g tapau rojer rojer haku eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!