Tuesday, January 10, 2012

Beg Maika untuk Golongan Ibu

Walaupun sudah mempunyai bos, bisnes tetap running seperti biasa (malah lebih aktif lagi) Hek hek.. Menyampah pulak sebut ayat MLM nih :)

Edisi beg Maika kali ini adalah edisi khas untuk kaum ibu. Korang tahu jelah mak-mak ni, beg tangan mesti besar daripada biasa. Kalau beg tangan saiz standard, kat tangan mesti nak pegang beberapa beg lagi. Beg telekunglah, beg bekallah, beg plastik Sogolah (ok yang ni sebab mak baru balik shopping Sogo Sale) dan macam2 lagi. Tu belum lagi termasuk beg isi kamera dan lense (korang jangan main2 mak-mak sekarang advance! Bukan photographer je angkut DSLR kulu-kilir, blogger mommies pun tak ketinggalan tau)

Jadi ibu-ibu berketrampilan menarik haruslah merebut peluang keemasan ini dengan mendapatkan beg besar gedabak tetapi anggun yang Mak Izz jual ni. Kalau beg besar, semua barang pun boleh sumbat dalam beg, tiada lagi  masalah beg/barang tercicir etc etc. Selamat tinggal sifat suka tinggalkan barang merata!

Eyh dahla, penat tau kerah otak pikir ayat pelaris jualan ni. So sekarang nak sajikan beg Maika pilihan Mak Izz untuk ibu-ibu berkerjaya (yang surirumah pun termasuk juga dalam kategori ibu-ibu berkerjaya sebab korang kan PENGURUS RUMAH TANGGA perghhhh....). Saiz beg adalah besar sebab ibu-ibu boleh sumbat apa nak sumbat, dun wori beg memang tahan lasak (tapi janganlah korang buat jadi alas kaki depan toilet pulak).

Beg-begnya adalah .............................. JENG JENG JENG!

CREAMER
Saiz: 26cm x 40cm
Retail: RM64
Promotion: RM59 

SPIRO ATOM
Saiz: 30cm x 40cm
Retail: RM69
Promotion: RM64

SPIRO BUTTON BLACK
Saiz: 30cm x 38cm
Retail: RM69
Promotion: RM64

ALLIUM PINK
Saiz: 38cm x 45cm
Retail: RM93
Promotion: RM88

LILIUM
Saiz: 38cm x 50cm
Retail: RM81
Promotion: RM76
SOLD 

ALLIUM LAVENDER
Saiz: 38cm x 45cm
Retail: RM93
Promotion: RM88

MISTLE TOE PAINTING
Saiz: 28cm x 33cm
Retail: RM64
Promotion: RM59
 SOLD
SWING FLOWER
Saiz: 26cm x 43cm
Retail: RM75
Promotion: RM70

RAJUT TOTE BAG GREEN
Saiz: 46cm x 33cm
Retail: RM87
Promotion: RM82
RAJUT TOTE BAG PINK
Saiz: 46cm x 33cm
Retail: RM87
Promotion: RM82


Promosi hebat diskaun RM5 untuk semua beg. Bukan itu sahaja, FREE DELIVERY untuk pembelian 2 buah beg ke atas GULP!!! Pengsannnnnnn!!!! Tawaran istimewa hanya di blog Mak Izz Menulis :)

Happy Shopping Girlsssss! Ok dah penat nak pegi tdo. Zzzzzzzzz...

6 comments:

AzaLea said...

hangat d pasaran... cpt dapatkanny... rugi kalau tak sambar..

(ade percent tak kalau tlg promote mc ni?) hehehehehe..

Mak Izz said...

aritu kan dh dpt ms beli beg meow tu. hehe... (kalo ada jualan baru, apa salahnyer) ^___^

budak cekelat said...

salam saya nak tanya adakah kakak menjual semua jenis beg maika?sebab saya ada berkenan satu beg.tapi tak tau nak cari kat mana.

Mak Izz said...

budak cekelat - beg maika ada berpuluh2 jenis. akak xdela amek sume stok pun. awak berkenan design yg mana satu? blh email kt akak tak gambarnye. ujikus@yahoo.com. insyaAllah x lama lg akak nk amek stok baru ni. kalo design yg awak berkenan tu ader, blhla akak orderkan. email cepat tau!

Rose Khadijah said...

aalaaa...design idaman kalbu takder ahh..nak taruk senapang pendek lagi berat tuh!..

Mak Izz said...

rose - design idalam qalbu ko belum ada lg la yang. sabar ek. kalo ader, ko org pertama aku paksa beli! hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!