Thursday, January 5, 2012

NEXT Dress for Sale!


ALL SIZES ARE SOLD OUT

Salah satu azam tahun 2012, AKTIF BERBISNES. Maka kengkawan, jom cuci mata tengok dress COMEL di bawah. Kain adalah dari material soft cotton, sangat lembut dan selesa untuk kanak-kanak dan yang paling penting TIDAK PANAS.

Model: Hasanah
Saiz baju yang digunakan: Size 3

Dress ini boleh juga digayakan dengan legging atau jeans (tetiba dress bertukar menjadi blaus labuh haha.. kreatip tak aku?) Boleh juga sarungkan t-shirt di bahagian dalam (terpulanglah nak warna apa, janji sesuai dan terpulanglah nak lengan panjang atau pendek) mana tahu nak keluar malam2 ke... atau nak bawak anak tawaf shopping mall yang aircond bersuhu 16 darjah celsius berejam2 ke.. TIADA MASALAH KESEJUKAN (dan menyebabkan anak2 selsema) LAGI!

Saiz sangatlah terhad. Sebab baru tunjuk sehelai kat ofismet, terus dirembatnya time2 tu jugak. Hanya tinggal Size 3 dan 4 sahaja! 

Size 3 (untuk saiz gigirl 18-24m)
Size 4 (untuk saiz gigirl 2-3y)

Bergantung kepada tahap keseksian badan gigirl tersebut. Hehe!

Tunggu apa lagi, permintaan dress adalah hangitttttttttttttt... Hanya RM35. Sape cepat dia dapat!

Hanya letakkan jari anda di keyboard dan taip order di kotak komen. Selamat membeli-belah!

6 comments:

Liza Razak said...

good luck utk sis...dah jd businesswoman dah *tumpangbangga* :)

Mak Izz said...

haha.. thanks liza. minat berniaga, contohi Rasulullah SAW :)

NeenaAnuar said...

alolololo.. tomeyy tomeyy model tuu! dah besarr dah dia kann.. sweett!

Mak Izz said...

untie nin - tq! (..) <- lubang idung hasanah yg kembang setaman

AzaLea said...

model n dress same tomei... ^___^

Mak Izz said...

azalea - acik lela pun tomei juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!