Tuesday, March 23, 2010

Happy Birthday Izz 1 Tahun

6 Mac lepas genap usia Izz 1 tahun. Adala buat makan2 sikit dengan keluarga terdekat. Cuba tengok gambar2 di bawah.

1 lokasi. 3 shoot yang berturutan. Individu2 yang sama iaitu Faiz (sepupu Izz), Farizal (abah Izz) dan Izz Haris (birthday boy).







Persoalannya: Siapa paling hensem?

6 comments:

Nur Irfan Juezrie said...

heppy besday izz haris.. smg membesar bagai juara, sihat dan kuat.. n jadi anak yg soleh..

NeenaAnuar said...

happy birthday Izz!! semoga jadik anak yg baik dan sihat2 selalu keh! ;)

zaidi said...

untuk soalan diatas tu, ada pilihan jawapan lain tak?ehhehe

jackapron said...

sumer ensem! espesli bapak izz
apsal name sumer ade hurup 'iz'?

ena said...

happy birthday izz...wahhh nnt dah besar boleh la cakap kt yusuf " eii yusuf aku yang makan kek dulu tau", tp makan garam dulu pun ye jugak kan...

Suzila said...

kejap je umo da setahun...
bessttt nyee...
bila izz nk dpt adik nih??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!