Thursday, August 20, 2009

Sofia Dedah Rahsia BESAR

Tadi aku amik paper Kosmo! di Bilik Berita. Nak baca la konon2. Paper aliran perdana aku tak suka baca tapi yang nyamuk2 ni pulak jadi peberet eh. Isk... patut ke aku kata Kosmo! tu akhbar nyamuk. Kang tak pasal2 aku kena saman pulak. Bukan ke Kosmo! & Metro pun dah termasuk dalam kategori akhbar aliran perdana sekarang? Ahaks! Yang pasti, larisssss!!! Okeh jom cite sket apa yang aku berkenan sangat dengan Kosmo! nih.

1st - ianye percuma (ofis aku dapat naskhah percuma untuk paper Kosmo! & Utusan. Thanks to Utusan)

2nd - tajuk berita sangat sensasi walaupun cerita tak sensasi langsung!

3rd - gambar very the malatops!

4th - caption gambar pun malatops gak!

5th - ianya kecik, mudah nak baca. Berita pun ringan2 aje tak berat sendat mendat dengan isu negara. Kira aku baca cuma nak release2 tension je. Sambil baca sambil jamu mata tengok apa cerita hari ni okeh!

Baru belek2 muka depan Kosmo! tiba2 aku terbaca salah satu tajuk cerita kat situ. "Sofia dedah rahsia besar" mukasurat 41-43. Rahsia BESAR? Apa rahsia BESAR dia tu ek? Tiba2 aku ketawa terbahak2. Diulangi, terbahak2! Sangat2 lucu aku rasa. Kenapa ye? Sesiapa yang belum atau tak baca Kosmo! lagi meh sini.

Erm.. apa la rahsia BESAR si Sofia ni ek. Huhu.. ape ye? Mari cuci mata tengok wajah Sofia yang cun melecun ni, ayukkkkk...

Erm seksinya Sharifah Sofia ni ek. Apa la agaknye rahsia BESAR dia tu?


Adakah ia rahsia Sofia sudah semakin slim? Aku rasa tidak, Sofia sudah lama slim. Itu bukan rahsia BESAR Sofia.


Mungkinkah.... ia rahsia kulit putih berseri mulus gebu Sofia? Semua pun maklum kulit Sofia memang sedia mulus sejak awal kemunculannya di kaca tv. Itu juga bukan rahsia BESAR Sofia.


Apakah... selama ini Sofia berambut palsu? Bukan menggunakan rambut sebenar? Isk isk.. tak baik fitnah tau. Itu sudah semestinya bukan rahsia BESAR Sofia.

Apa rahsia BESAR Sofia agaknye ye? Ar... ini lah sebabnya. Jom tengok gambar seterusnya.


Yezza... Dia nak kawen daa... tak lama lagi penghujung bulan 10 ni. Apa la korang ni fikir bukan2. Isk isk. Btw bawah ni gambar dia dgn bf merangkap bakal suami. Campuran melayu, jordan & arab. Campuran jugak...


Selamat pengantin barula untuk korang berdua ye. *Macamlah korang baca blog aku. Hiks!

Eh sejak bila aku gosip pasal artis nih? Huhu.. Sekali sekala ubah selera. Boring dah asik cite pasal Izz, pasal aku dan pasal Farizal je. Kehkehkeh... (boleh pulak boring ye) Ini kan blog aku, suka atila nak cite pasal apa.

Arrrr... terlupa pulak. Tadi kat atas aku bagitau yang aku ketawa terbahak2 kan bila baca tajuk Sofia Dedah Rahsia BESAR. Mengapa ye??? (teka teki teka tekuk) Aku takmo cite, korang pikir sendirilah ye. Hehehe...

Ok jumpa lagi esok dengan cerita yang lebih menarik (ferashan). Bye Bye!

*Gambar2 adalah ihsan (aku copy paste) dari Kosmo Online & google image. Harap maklum!

7 comments:

PuteriSatu said...

laaaa...kawin tu ke rahsia besarnye? Wekekek.... tapi akak tahu..mesti orang pikir yang lain... semua sedia maklum apa yang BESAR... yang ada pada si sofea ni kan...wakakkaka... sakit perut gelak...

LiNda said...

ekekek..

hermm...memula tuh saya dah suspek tang yang BESAR tuh .. kann kann

btw... dia nak kawen . bagusss..

fahmijaes said...

apa yg besar ni. x faham

Diarihatiku1976 said...

weh.. suspen betul ler... bagus gaklah dia nak kahwin.. harap kekal hingga nafas terakhir... menci tgk dia kat citer Nur Kasih tu.. ahahkss..

lynaleng said...

hehehe i tau ape yg BESARRRR....(kita kan ade chat pasal dia dlm YM kan u..hehehe)

Mak Izz said...

PuteriSatu - kawenla kak oi. ni mesti pikir benda lain. isk isk.. x baek tau! lalalala...

LiNda - betul kut apa yg akak suspek tuh. ahaks! ye.. nk kawen dh. bgs kawen muda2 ni kan kak?

fahmijaes - x faham ke.. buat2 x faham. x faham lg bagus. hehe..

Diarihatiku1976 - akak mencik tgk dia berlakon Nur Kasih ye? saya suka sbb dia berlakon sgt 'natural'. apakah kehidupan di luar pn begitu juga? huhu.. (den x tau)

lynaleng - ekekek. kalo u bc paper kosmo muka depan tu, u akan nmpk lebih jelas tau! *tu psl le i terus terbahak2. tajuk tu cm 'sengaja' dibuat gitu. very d sensasi tau!!

fahmijaes said...

mmg betul2 x faham. cube terangkan cikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!