Monday, August 10, 2009

Izz Berbaju Kurung

Mesti Farizal marah aku publish entry ni. Ala, sekadar bercerita saja apa salahnya kan? Semalam Acik try baju kurung Dania (sepupu Izz) ni pada badan Izz. Tujuan sebenar sebab nak amik ukuran badan Izz. Yelah, nak buatkan baju melayu raya untuk Izz. Bukan senang nak sukat bahu, amik ukuran dada, pinggang etc kat budak2. Tak reti duduk diam. So nak senangkan kerja, test macam ni aje. Try and then agak2 nak kecikkan kat bahagian mana. Lihatlah aksi2 Izz menggayakan baju kurung Kak Dania dia.





Ahaks, gambar yang last tu Izz dah buat muka bengang. Hehe.. sabor jelah ye. Wokey, pasni tunggu Acik jahit baju melayu Izz ye. Raya nanti bolehla Izz melaram. Yahoo!

4 comments:

Nur Irfan Juezrie said...

wah izz..comeynya berbaju kurung..hehehe

PuteriSatu said...

Emmm... mesti teringin baby girl kot uji... tak per... tunggu izz setahun dah leh plan untuk baby girl kot...ahaks....

Mak Izz said...

ju - try baju kurung hanya utk amik size aje tau. bkn utk tujuan2 lain. hehe..

PuteriSatu - isk kak ni. baby boy pn ok jgk, tp yg no 2 nt kalo girl alangkah bagusnya. insyaAllah...

Nur Irfan Juezrie said...

ye.. tau.. just nk ambik ukuran.. tp still cute.. ala.. ju pun penah try pkaikan tudung utk adik ju.. mmg cute.. muka ala2 pmpuan. nsb baik dah besar tak ke arah itu.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!