Friday, December 2, 2011

Minggu Depan Jelah


 Ada kawan yang meminta aku me'reveal' kucing yang dicari dalam entry sebelum ini. Aku tengok, sambutan tak berapa menggalakkan. Jadi aku ambil keputusan, next week ajelah baru aku reveal ye. Hehe.. Teruskan pencarian anda! Jangan mudah give up. Sebab kucing comel tu memang ada di situ, di sebalik timbunan sampah. Yang dah jumpa, diam2 dulu. Minggu depan kita reveal sama2.

Oh ye nak beritahu bahawa saya akan bercuti pada hari Isnin dan Selasa depan kerana pulang ke Jerantut, Pahang. Ada urusan penting di sana. Doakan perjalanan kami selamat pergi dan pulang ye. Terima kasih! Assalamualaikum :)

2 comments:

AzaLea said...

akak nk g jenguk wak usop ye?? sy doakan semuanya berada dlm keadaan yg selamat... amin...

Mak Izz said...

gitulah diknon. terima kasih. alhamdulillah wak usop kelihatan semakin baik, mudah2an bertambah2 baik lg selepas ini insyaAllah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!