Monday, December 12, 2011

Dress for Cutie Girls (GAP & Gymboree) MURAH

Berita baik untuk mereka yang mempunyai anak gadis! Sweet comel loteh dress untuk mereka, Mak Izz jual dengan harga terbaek!!! Mesti korang menangis tengok harga (selepas dibandingkan dengan harga pasaran). Kalo tak rembat, WAJIB rugi  T__T

Pink Butterfly
RM35
2y, 3y
material 100% cotton

 English Rose
RM35
4y (suitable for 2y)
6y (suitable for 3y)
material 100% cotton

Retro Pink
RM 35
6-12m
12-18m
18-24m
 material 100% cotton

 Chocolate Ribbon
RM30
2y, 3y, 4y, 5y
material 95% cotton, 5% spandex

Ok lap air mata (dan hingus) anda sekarang. Sesiapa berminat boleh tinggalkan pesanan di ruangan komen ^___^  Terima kasih!

12 comments:

KIKA said...

baru nak perasan sbg the cutie girls...skali tgk size, trlampau la cute...hihi

Mak Izz said...

kehkeh.. i'm sorry...

Fida said...

Mak Izz...macam nak bagi peringatan kat i tuk ketepikan sket gaji suh beli dress cute ni...

haruslar i rembat satu kan... packingkan i retro pink 6-12m tu yer...payment method COD ker cane? kalau COD kiter jumpa di PICC 24 ni ek...

p/s: anybody nak sponsor baju tuk anak dara i? ekekek....

Mak Izz said...

fida - wah.. u mmg regular customer i! ok i ketepikan eyh. blh je, kta jmp on 24th kt PICC. i bwkkan bj tu (dan beg maika sekali if u nk tgk2). mana tau terbekenan, blh byr ansuran la. xde hal punye. anyway.. thanks sudi shopping kat butik i (butik katanye, ngehngeh)

Anonymous said...

Klu kat Sabah brp kos yer mak izz?

Mak Izz said...

Kos penghantaran ke Sabah & Sarawak: Sehelai pertama RM9. Tambahan RM3 untuk sehelai berikutnya.

Anonymous said...

Berapa lma blh smp? Agak2mgu dpan sblm krismas blh dpt:-p English rose tu saiz dia kecil ke?

Mak Izz said...

Sorry.. pasal penghantaran tu tersilap pulak. Untuk pakaian kanak2, kos penghantaran ke Sabah RM9 je (utk 3 helai pertama). Tambahan RM3 utk sehelai berikutnya.

Untuk bandar2 utama, penghantaran 1-2 hari bekerja, selebihnya
3-5 hari (bergantung kpd tempat tinggal).

Size dress English Rose tu, meh sy bg ukuran khas utk awak :)

Size 4y (Bahu 8', Dada 11', Labuh 19')

Size 6y (Bahu 8', Dada 11', Labuh 21')

Kalau berminat, email sy segera dan sy blh buat penghantaran secepat mungkin! InsyaAllah sempat sebelum Krismas :)

Email saya ujikus@yahoo.com atau sms ke no. h/p saya 017-2886496.

Thanks!

Anonymous said...

adha,

Kak mas ni. nk beli baju utk iris. nk yg pink butterfly for 2 yrs. Semuanya brapa + postage. nnt emel acc no maybank or cimb utk bank in. Emel dkt syarifahmastura@gmail.com

Mak Izz said...

ok k'mas. next week sy poskan dress Iris comel ye. selamat melaram! Thanks sudi shopping kt boutique Mak Izz (ehem.. ehem..)

syasya stilleto said...

kalu nak order tapi nak 27.10.12...boleh ker?? kos penghantaran kira macam mana yer? saya tinggal di balai bomba setapak,kuala lumpur..Saya nak order pink butterfly untuk ank 4tahun...

syasya stilleto said...

27.10.12 tu tarikh hari jadi ank saya so saya nk order baju tu untuk hadiah..boleh kan antar pada 27.10.12?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!