Wednesday, November 30, 2011

Tajamkan Mata Anda

Cuba cari seekor kucing dalam longgokan sampah di bawah.
Click gambar untuk besarkan imej.

Siapa jumpa ternyata pandangan mata anda memang tajam!




Berapa saat/minit yang ada perlukan untuk bertemu si kucing?
atau
Tak jumpa langsung?

SELAMAT MENCARI!


Jawapan akan diberi esok.

8 comments:

Fara said...

Pening pala sy mencarinya...adehh!

Mak Izz said...

fara - fokus! fokus! mesti jumpa punya. klik gambar utk besarkan imej pastu tenung eyh. dh jumpa, sila senyum dan bangga. esok kita reveal jwpn sama2. hehehe...

AzaLea said...

walaupun sy rabun, tp sy dpt jumpa kucing tu tak sampai seminit...

Syabas merebeteh!!! (pujian utk diri sendiri).... hehehehehe..

Mak Izz said...

lea - kita serupaaaaaaaa.. kita serupaaaaaaa.. yg x serupa sbb akak x rabun. di manakah kucing itew wahai kawan2 sekalian?

Fida said...

aaaaaa...dah jumpa...dah jumpa...kejam u tau! hampir saja saya nak lupakan balik ontime kul 5 sebab x jumpa kucing yang u buang tu...ahakss..balik jom!

KIKA said...

i've found it!!!!!!!!!!!!!!
it is easy...... XD

Anonymous said...

dah jumpa juga!!!!!!!yabedabedu..huhu

Mak Izz said...

fida - wah sampai begitu sekali penangan mencari kucing tersembunyi ye. ok2 pasni sy akan cari lagi game yg lebih susah, mungkin... mencari mikroorganisma tersembunyi? (sape jmp hadiah maika beg collection sy bg) ^_____^

KIKA - apalah sgt mencari kucing tersembunyi ni jika nk dibandingkan dgn soalan matematik tambahan bab paling ssh.

cik anon - tahniah utk anda! hadiah adalah penginapan 7 hari 7 malam di rumah sendiri. yabedabedu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!