Monday, April 18, 2011

Wajah Baru

Assalamualaikum wbt

Maaf kerana entry Trip to Kuching, Sarawak masih tertangguh. 
Hari ni aku mc tak sihat  'runny nose'.

Aku baru lepas marah Izz sebab pecahkan fridge magnet (FM) from Kuantan.
Memanglah dekat je Kuantan tu tapi kenangan tu.. ingat senang ke nak dapat?
Ntah bila lagi nak pergi Kuantan T__T
Sebelum ni dia dah patahkan kepala kanggaru (FM from Australia) UmmiRayyan belikan.
Masa tu aku sabar, kali ni tak sabar dah.
Dah dilarang tapi dia tetap buat juga, so memang nak kena.
Menangis2 lepas kena marah. Padahal aku sentuh dia pun tidak.
Cuma ugut malam ni dia kena tidur luar dengan kucing.
Menangis2.. melalak2.. Buat posisi sujud aku rasa dekat 10 minit jugak.
Tunggu abah dia pujuk.
Abah ambil dukung dia terus diam (huh!)

Ok la, tak nak marah2 lagi. Izz pun tengah bergelak ketawa dengan abah dia tuh.
Korang perasan tak blog aku dah berwajah baru *senyum*
Haha.. kalo tak perasan memang takde perasaan la :)
Dah lama nak tukar background sebenarnya.
Walaupun mengaku jenis setia, tapi kalo dah dekat 3 tahun (jemu juga).
 Rasanya lepas ni nak tukar header la.
^___^

Wish me luck!

13 comments:

lynaleng said...

wowww terang benderang wajah baru..i sukeeee..

Mak Izz said...

alhamdulillah u suke. i pn suke gakkkkk....

wifenavy said...

cerah bijik mata... ceria!!!

Nur Irfan Juezrie said...

erm.. i likeeeee your new layout.. kuning yg sedap.. mcm buah langsat..

Mak Izz said...

wifenavy - kali ni kasi cerah pulak mata2 hangpa.

jue - wah.. kuning mcm buah langsat ye. akak ingatkan mcm kastard. erm sedapnye kuih kastard, yumyum..

~AZALEA~ said...

kak, cntk layout br... congratz coz dh berjaye buang rs jemu yg bertandang selame 3 tahun tu... huhuhu...

akak still tak leh follow sy ke?? sy pun tak tau ape prob yer kak... huhuhuhu

Khairina Izzah Khoirul Anuar (KIKA) / -ina2210- said...

urm...not bad....i like it to... =D
oh ya! nk copy waktu solat tu....dah sekian lama mencari xjumpa2...jumpa pon asyik xleh je...thx........... XD

ummirayyan said...

wah..noks..terkejut cipan aku tgk wajah baru blog ko nih..

sejuk mato den ni ha..rajin ko eh...aku pun nak ubah gak r..

ummirayyan said...

wah..noks..terkejut cipan aku tgk wajah baru blog ko nih..

sejuk mato den ni ha..rajin ko eh...aku pun nak ubah gak r..

Mak Izz said...

ummirayyan - terkejut ko kan? dh agak dh. dalam kemalasan, dalam kebizian, tiba2 background berubah sekelip mata gitew. ubah beb, jgn x ubah. cerah mata memandang!

Mak Izz said...

lea - yesss akhirnye berjaya follow blog lea. pasni kita keep in touch k. tulah, tunggu 3 tahun jugak untuk jemu. giler setia!

izzah - kchik mmg dh lama teringin nk info solat tu. terjah gak blog izzah cari kalo2 ader (nak copy). tapi takde. google2 akhirnye jumpa. and x sangka pulak izzah yg copy kchik punye. hehehe...

-oP_ida- said...

CHANTIKKK okess...singgah sini berasa CERIAAA SELALU..CAYALAH AKAK

Mak Izz said...

nida - maceh dik. eh lupa pulak nk wish, hepi belated birthday! moga gembira2 sll di samping kuarga terchenta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!