Tuesday, April 5, 2011

Bila Nak Start Cerita Ni?


Wei bila aku nak start cerita ni??? Meh nak terus-terang. Bateri kamera sudah lama meninggal dunia. Tiada masa (atau masa lebih banyak dihabiskan dengan menonton tv, menjaga anak dan melipat kain) untuk mengecaj bateri. Bila bateri kamera meninggal dunia, maka kamera tiada kuasa untuk memindahkan gambar2 percutian di SARAWAK (sengaja capslock) ke pc dan sejurusnya update di blog. Bersabarlah... (untuk diriku). Bersabarlah.. (untuk kawan2ku).


Ada vitamin R nanti aku caj bateri kamera ye!

10 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Lipat kain tak lupa ye...hehehe...

btw, guna kamera ape ye..? *nyibuk plak dah

Khairina Izzah Khoirul Anuar (KIKA) / -ina2210- said...

meninggal dunia???nti hidup balik ek...cm zomba...haha =D

Nur Irfan Juezrie said...

xkira!! cpt2!

ummirayyan said...

weh..bukan susah pun nak cas bateri tu..penyakit M tu jgn le nak bermaharajalela eh..pelessss r..

Kamariah Awang said...

Biasalah... sesekali kita pun tak sihat jugak... Hihihi...

nixaeemran said...

Cepatlar amek vitamin R tu...nanti virus M makin menular...ahaks!

Mak Izz said...

sufeenan - sy guna kamera biasa saja cap panasonic lumix. tp gmbr dlm entry ni adalah gmbr dr kamera kwn sy, dia guna dslr :)

izzah - wohoo.. nasib baik dia bukan benda bernyawa walaupun kchik gatai sebut 'meninggal dunia'. sgt x sesuai! zomba grr...

jue - wokeh2. hari ni jugak akak update! (padahal dh pending 2 minggu)

rose - woh.. susah tau sbb xtau kat mana letaknye charger. hehehe.. jgn marah... nt cpt tuooo..

k'kamariah - a'ah betul tu. kalo dh lenjan siang malan tanpa henti, x ke abes nyawa dia?

k'fid - ok2 vitamin R dh sampai. silala baca entry sy pd hr ni dan hr2 seterusnya ye. jgn boring sudah :P

RaFFLeSiA MeRaH said...

wahhh...ko pegi jugak yer ji rombongan cik kiah ke sarawak hari tu...huhuhu...aku nampak cc rus...

~ JuJu ~ said...

best x jalan2 kat sana?? tak pernah sampai g.. teringin gak nak g.... :)

Mak Izz said...

rafflesia - sy mmg nak pergi kak. org pertama bg nama & org pertama bayar duit (yo yo o je). a'ah cc rus yg ku dan mu rindui...

juju - best!!! moh kite, moh kite jejalan sarawak yuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!