Tuesday, April 10, 2012

Kenangan Yang Terindah

Assalamualaikum wbt

Lama kan, aku x update apa2 dlm blog nih. Pagi tadi feeling macam nak dengar lagu lama-lama. Bila dengar lagu lama-lama ni mulalah feeling muda. Layannnnnn...

Siapa tak terkesan bila dengar lagu ni meh cakap dengan aku.


Memori silam kini hanya tinggal kenangannnnn yang terindahhhhh :)

(sekarang aku PA merangkap kerani kewangan, so upload sikit2 dah la yek)


4 comments:

Rose Khadijah said...

haaaaahhhh memang terkenang la bebs..kesah kesah zaman dolu kala....

Rose Khadijah said...

haaaaahhhh memang terkenang la bebs..kesah kesah zaman dolu kala....

Kamariah Awang said...

Hmm... memang sedap lagu ni.
Samalah kita, Uji... Kadang2 ada mood nak menulis, masa pulak tak ada... Tak pe, kan blog ni kita yang punya..?! Hehehe..

-oP_ida- said...

huhuhuhuh...lagu ni pames amous masa nida keja ngan kampeni durjana pd tahun 2006...
bila denga lagu ni...rinduu memori suka duka masa tuh..taching.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!