Wednesday, April 18, 2012

Jom Beli Soft Toys

Salam,

Busy betul akhir2 ni. Busy dengan kerja pejabat yang tak pernah habis, busy dengan kerja rumah yang tak pernah selesai dan busy dengan bisnes yang insyaAllah kalau boleh biorle berpanjangan sampai bila-bila. AMIN...

Btw aku dah upload gambar2 di  bawah ni di facebook, tapi nak upload jugalah di sini. Mana2 yang tak add aku di facebook bolehla tengok soft toys yang aku jual. Mana2 yang belum add aku silalah berbuat demikian cepat2 ye sebab banyak preloved soft toys yang cantik2 dan masih tiptop aku jual dengan harga yang sangat sangat sangat murah! Rugi korang terlepas peluang keemasan macam ni. So.... cuci mata dulu ye. Semua item masih available. Harga x termasuk kos penghantaran.


Dolphins & White Seal - RM25 for set
(produk origin dari Seaworld Gold Coast Australia)
 Kualiti 9/10


Big Blue Bear - RM20
(memang empuk dan sedap dipeluk)
Kualiti 8/10


Fluffy Doggie - RM15
(memang best gilerrrrr bulu dia bagai membelai manja gitu)
Kualiti 9/10


Dinosaur Ganaih - RM15
(tegap, kuat, kukuh dan agak besar)
Kualiti 9/10


Kembar Tapi Tak Serupa - RM20 for both
(saiz sederhana, fur in good condition)
Kualiti 8/10


Marie with Photoframe - RM20
(gebu-gebas sangat dan paling best ada soft photoframe. Boleh letak gambar u)
Kualiti 10/10

 I Love You Bear - RM15
(boleh kasi awek woh...)
Kualiti 9/10


Teddy Bear Pakai Romper - RM15
(besar dan sedap dipeluk)
Kualiti 8/10

Mereka yang berminat, roger di kotak komen ye! Penghantaran boleh dibuat ke mana2 sahaja dan caj postage akan dikenakan mengikut tempat.

Feel free to add me at facebook

Thank you :)

6 comments:

diamieza said...

Jom join blog saya...maklumla baru nak menulis blog...ahakzzzz

Liza Razak said...

dah lama saya tak jenguk blog sis..comelnye teddy bear tu :) nasib baik saya x de anak kecik lagi.kalau tak mesti dah memborong.murah pulak tu

Anonymous said...

Assalam, Jika masih ada Dolphins & White Seal - RM25 for set, boleh sms or call direct me 017-3735053 @ email arieshah2610@yahoo.com

Jika ada soft toy dolphin @ whale, boleh emailkan gambar kepada sy juga kerana sy fanatik kepada haiwan mamalia ini. Terima kasih.

Mak Izz said...

ok arieshah, nt sy PM awak ye kalo ada lagi makhluk mamalia yg available. hehehe... thanks sbb berminat.

Noor Ellys said...

Dolphins & White Seal termasuk pos brp ye..

Mak Izz said...

ellys - dolphins & white seal tu dh sold. sorry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!