Tuesday, June 8, 2010

Selamat Datang Puteriku

Belum tamat entry Cameron Highland aku nak menyelit sikit kisah 'budak' nih.


Selamat datang puteriku, NUR IZNI HASANAH BINTI FARIZAL (cahaya, kebenaran, yang baik), puteri pertama kami, zuriat kedua dan adik Muhammad Izz Haris.

Tarikh lahir: 6 Jun 2010 (Ahad)
Masa lahir : 9.23 pagi
Tempat lahir: PPUKM, Cheras
Berat : 3.15 kg
Panjang : 48 cm
Ukurlilit kepala : 34 cm

Gambar2 lain masih dalam hp & kamera, belum transfer lagi ke laptop. Gambar ni pun abang aku snap dari webcam. InsyaAllah ada masa, kita susuli lagi cerita ceriti pasal kelahiran Hasanah ok! Dan juga sambungan entry Cameron Highlands. Hehe!

*Bantal golek Hasanah imported from CH :)

11 comments:

Puteri Satu said...

la hai.. dah bersalin adik akak sorang nih... tetiba dah bersalin... kejap je klu orang pregnant ni.. tup2 dah bersalin dah... ayaa... kita nk pregnant.. lambat benor lagi nak bersalinnya.. hiks.. apapun tahniah dari akak.. dah dapat sepasang dah.. si puteri ni sebijik abang dia masa kecik2 dulu... anak ayah ye... apapun...selamat berpantang 2 bulan.. bestnyaaa... seronok bila teringat time berpantang nih...

NeenaAnuar said...

alololo.. comeynyer... lebih kurang cam muke abg dia jerkk..

apa pun congratss yer on your new baby born! ;D

Diarihatiku1976 said...

oo dah bersalin dah yekkk... tahniah dari akak.... selamat berpantang yekkkkk... take care ...

RaFFLeSiA MeRaH said...

tahniah...dpt baby comeyyy....

Nur Irfan Juezrie said...

tahniah lg sekali dari ju n family.. sedap betul nama puteri akak ni.. tula.. bantal siap pink strawberry ok!! apa2 pun selamat berpantang ye~~

anw4r said...

tahniah tahniah tahniah kepada izz!!
walaupun sibuk menjaga adik lepas ni, menyapu sampah jangan lupa ye!

jackapron said...

Kasih terbahagi dua!

nixaeemran said...

What a cute princess! welcome hasanah! semoga menjadi penawar suka dan duka ibu dan ayah dan sabar melayan karenah abang izz nti...congratz tu ur ibu adha...dengan ucapan...welcome tu kelab anak setahun satu..hik hik...

Mak Izz said...

k fid - kehkeh..

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. akak tak leh blah dgn ucapan kak fid tu.. kelab anak setahun satu.. hehe

Deqna said...

tahniah...
kita nye due date dulu kan lebih kurang je kan...
apapun selamat berpantanglah kita sama2 yer..

take care

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih kerana sudi melawat blog ini!